Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta men ändå nära

Pratar med dotera min, bor långt borta
2 och 1/2 timme i telefon
för att vi inte pratar så ofta
hon; för att vi har så mycket att prata om

ibland när jag gör saker
känner jag mig precis som du
hon säger att precis samma sak har hänt
henne sista tiden
på ett positivt sätt säger vi båda i kör


långt borta men ändå nära




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-15 22:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlek, värme och gemenskap!
2019-11-19

  Lars Hedlin
Fint känslostarkt och igenkännande berörande!
2019-11-17

  Blomma-Stjärna VIP
fint skrivet om en närhet som inga avstånd i världen kan ta kål på!
2019-11-16

  Karina"Kia"
Igenkännande och så mysiga samtal med kvalitet kan jag förstå..
kärlek till 100%

Bra och så igenkännande och helt rätt i prick i en dikt!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP