Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan mellan raderna


Jag läser på dom rader som inga ord har.
Letar efter längtan men hittar inget svar.

Din bild säger inget men berättar ändå allt.
För kärleken är röd och tårar smakar salt.

Vi höll varann i handen en liten kort minut.
Texten mellan raderna har nu nått sitt slut.






Fri vers av Whero
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-16 14:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin text
2020-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan finns nog alltid, både på och mellan raderna...fint diktat...
2019-12-02

  M.Eta
Väldigt fin text! Nästan som en refräng i en sång!
2019-11-17

  Maiah VIP
Underbart vemod och känsla... det står alltid mer mellan raderna...
Fint skrivet
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero