Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande toner

Lyder ut genom intet

toner som slår mjukt högt i takåsen

toner som talar om ny tiden

framtiden böljande toner

Ger tiden en chans att finna

böljande toner av vågor som på havet

Vindar följer tonerna

Livet kärleken  värmen

fångas in av böljande vågor

Älskas här och nu.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP