Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt av tystnad

Vaken lyssnar

Du och tankarna ensam

det knäpper i väggarna ,snöstormen tjuter

Min vän låt natten storma

låt tankegången bekymringen vara

lägg undan allt låt duktigheten falna

låt hjärtat dunka känn närheten  av ett andetag

lugnt behärskat

ty morgon dagen väntar på din längtan forma din glädje

Natten är över.".....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-17 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP