Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En skrivövning vi SkrivarSidans skrivgrupp. Uppgift att skriva en tanka på temat: halka. Mitt livs första tanka.


TANKA (japanskt 5-radigt diktmått) Tema: Halka

Järngrytan puttrar
rävsvans, korpklo, snigelslem
Regnmoln hotar kok
Himlen släpper ner en sjö
Hal sten, häxans fall i gryt


© Victoria DominiQue


Fotot taget i somras i Vilhelmina, Lappland


 




Bunden vers (Tanka) av DominiQueen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-18 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen