Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Hur länge ska du jobba ?




-Tills jag dör.

-Du ska jobba ihjäl dig ?

-Nej, bara tills jag dör.

-Skillnaden är hårfin.

-Ja men jag har koll.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-18 13:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att jobba lagom är livsbefrämjande.
2019-11-18

  Onomatoprofet VIP
Vem vill inte dö med excel-arken framör sig ?
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP