Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lön för mödan

Jag odlar med ord,
kanske växer en tanke
till mogen mening
emellan versal och punkt.
Egot känner sig ungt.




Bunden vers (Tanka) av Nils-Johan Nilsson
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-19 22:05



Bookmark and Share


    Nils-Johan Nilsson
Ja det låter ju hoppfullt!
2019-11-20

  Poeten Salvador VIP
Tror jag läst att den språkliga meningen uttrycker en tanke
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson