Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på låten

Ingen hade ju tid med gråten
sa, det blir bra med åren,
att när kinden och såren
var torkade ska det va slut på låten.

Jag lärde mig av mina despoter
att härdas och inte klandra,
så jag skrattar väl jag med de andra
åt clownen när han gråter.




Bunden vers (Rim) av Nils-Johan Nilsson
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson