Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan tid är

Finns i tiden en stilla oas
där den inte rinner, lider, går?
Dag och natt, höst och vår,
allt går runt år efter år.

Tiden är väl ett timglas,
livet rinner förbi.
Utan regi gör man sorti.
Är det så man blir fri?

Ingen kan sätta en stas
på tiden flöde.
Jag rimmar för livet och de döde
denna grymma grimas.




Bunden vers (Rim) av Nils-Johan Nilsson
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-03-10 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson