Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång mötte jag Gud

En gång mötte jag Gud.
Jag var så liten och hans blick så snäll.
Jag var vilsen och snart var det väl kväll.
Han lyfte mig upp och smekte min hud
sen vaknade jag under min fäll.

Så blev det mötet en kort novell
om vad jag drömde i vinter en kväll.







Bunden vers (Rim) av Nils-Johan Nilsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 21:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv möter jag Honom varje dag.
Han är ingen dröm.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson