Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur kan en stund i Kungsträdgården påverka mig så mycket?

Hur kan en promenad hand i hand vända min värld upp och ner?

Hur kan en stund med dig i min famn väcka känslor som jag känner?

Hur kan en kyss kännas så mjukt att mina läppar har hittat sin hem?

Hur kan en leende få mig att sakna dig så mycket?

Jag har inga svar. Endast flera frågor.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J