Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick, inget mer.

En blick, inget mer.
Den fick tiden att stanna.
Vem var det jag såg,
och vem var jag för henne?

Magin slutar med frågor.




Bunden vers (Tanka) av Nils-Johan Nilsson
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson