Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkning av tiden

 

vi får vara tillsammans igen i en tid som inte är fängslad
vi får åter mötas där hjärtan kan andas
ingen tid får hållas fast igen
ingen tid får manipuleras av girig hand

sorgen över alla förlorade år vibrerar i min kropp
all tid då vi var åtskilda från varandra mot vår vilja
såret läker när vi åter är tillsammans i rätt tid

jag blir helare när mina tider läker.




Fri vers av Nova-Liv
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-07-02 01:35



Bookmark and Share


  Skogsflicka
Dina ord går som vanligt rakt in i hjärtat

De här orden vibrerar i hela min kropp...
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv