Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julkärlek

Önskar mig inget till jul
Med dig vill jag bara ha kul

Min älskade julenisse du är
Du alltid ska vara mig när

Kramar och pussar dagen lång
Lyssna på saga,det var en gång

Tillsammans vi två i juletid
Med äkta känslor och julefrid




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-21 14:05



Bookmark and Share


  M.Eta
Låter som en skön avstressande jul!
2019-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2019-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om tillfredsställelse i att vara i tvåsamhet.
2019-11-21

  ULJO
Så härlig kärleken kan vara. Som taget ur en saga.
2019-11-21

  Öknens Ros VIP
Låter riktigt mysigt.
2019-11-21

  Maj-Lis VIP
Fina känslor
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP