Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vilka länder som tillhör Europa ?


Visste du att Ukraina, Vitryssland, Ryssland
och Moldavien av många idag räknas som
europeiska länder ?

Och visste du att utöver de ovannämnda
fyra länder, även Georgien, Azerbajdzjan,
Kazakstan, Israel, och Armenien
var med och spelade om
slutspelsplatserna till EM i fotboll 2020 ?

Kanske Europa gungar lite lätt......
ingenting är självklart länge.....ingenting.

Vi väntar på att samtliga dessa 9 länder
ska söka Eu-medlemskap. Även Ryssland
då ?

Ok. Why not ?

Så kan vi skrota Nato.

Perfekt !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-23 10:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
I skolan fick jag lära mig att den del av (dåvarande) Sovjet som ligger väster om Uralbergen hör till Europa. En bit av Turkiet också ( inte hela).
Men Israel?
Nato skrämmer mig. (Och inte bara mig).
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP