Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ice Cold!

Hard and ice cold

Insulting and injuring

 

 Well then!

Who is really flawless?

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-23 17:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi har alla våra fel och brister, så är det brara...
2019-12-02

  ULJO
Håller med Jenny
2019-11-25

    ej medlem längre
Låt oss alla se oss själva i spegeln innan vi dömer andra.
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin