Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostorm kom on!

Makning it my business

Suktar och svullnar som en värkande käftsmäll

 

Beyond borders on sweaty neat feet’s

Känslostorm kom on!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-23 17:07



Bookmark and Share


  ULJO
Gillas
2019-11-25

    ej medlem längre
Redo för livets svallvågor. En härligt passionerad text!
2019-11-24

  Magdalena Eriksson VIP
Gillar svänget.
engelska och svenska ... ja det här är en stil som jag gillar.
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin