Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November regnet strilar!

Mys stund med tända ljus

 Trevliga samtal

 

 November regnet strilar

Svag vind viner nästan ljudlöst

 

Snirklandes och droppandes på rutan

Sakta strilandes av fönsterblänk från gatlyktors sken

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-22




Fri vers (Prosapoesi) av Lars Hedlin
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-23 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, när det är så får man mysa inomhus...
2019-12-02

  Maria Sundelin VIP
November i ett nötskal
2019-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint om att kura skymning med trevligt sällskap.
2019-11-25

  DavidM VIP
Atmosfäriskt, lätt att dras in i raderna.
2019-11-24

    ej medlem längre
Stilla och stämningsfullt, en stund att njuta av livet, precis som jag av dina ord.
2019-11-24

  Magdalena Eriksson VIP
Mysdikt!
2019-11-24

  Blomma-Stjärna VIP
Ömsint målar du upp en fin stund med tända ljus och regnsnirklar på rutan, vind och mörker - harmoni med kontraster
2019-11-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
November regn
och rusk får folk
att längta efter
lite extra värme
du säger tänd ett
ljus, så sant en låga
att samlas omkring
ibland behövs bara ett
om man ser till att det
långt bort sig sträcker...
Då kanske det fler räcker
och dem väcker...


2019-11-23

  Karina"Kia"
Stilvackert du beskriver exakt hur november regnet ter sig utanför det mys som spelas upp bakom regnstrilande fönster.. där med tända ljus.. samtal i värme i dunkelt ljussken från ljus,kan ana att det är ödmjukt stilla vackert samtal sins i mellan parterna<3
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin