Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet brusar

Vågorna slår mot klipporna

bruset når öronklockan

Dags igjen gå samma väg ned till havet

Ödlan ser på dig vakande från stenformationen längs promenaden

Det viskas och av vågorna som slår bryter ned allt på sitt kraftiga hav....

Speja ut nyt  livet solen och  värmen mot din kind.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-11-23 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP