Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild på mig själv redigerad av mig! :)


Imorgon är jag ny!

Det här är jag nu

I morgon är jag på nytt

 

I nuet lever mina känslor

Gårdagen bär minna minnen

 

Stannar i stillheten

Doftar på stunden

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-24




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 405 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-11-24 16:04



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Att leva varje dag och stund sägs ju vara viktigt
2019-12-18

  Lasseman VIP
Minnenas melodi i nuet .. så bra skrivet.
2019-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Att vara nöjd med sig själv i nuet är något att sträva efter...gott...
2019-12-02

  Maria Sundelin VIP
Förändring i tiden
2019-11-27

  ULJO
Kärleken till dig själv är lika viktig . Kan kan inte förhålla sig till sig själv. Kan man inte heller visa kärlek till andra. Klok dikt detta.
2019-11-26

  Sturesdotter
Snyggt Lars!
(fast du vet hur jag är; rätta ordet minna)

Gillar rytmen, glädjen och insikten!
2019-11-25

    Lena Staaf VIP
Fint om att kunna leva i nuet men bära med sig minnena och ha en nyfikenhet inför morgondagen.
2019-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om gårdagen, dagen och morgondagen!
2019-11-25

  Rise Little One
Bra inställning till livet!
2019-11-24

  DominiQueen
underbart livskoncept
med vackra ord
2019-11-24

  DavidM VIP
Stroferna säger så mycket, synnerligen fint framfört.
2019-11-24

    ej medlem längre
Dina dikter är så fulla av värme, en kärlek till livet, av konsten att leva!
2019-11-24

  Blått Norrsken VIP
Så bra !!!! Insiktsfullt i kärlek till sig själv.
2019-11-24

  Johan Strömstedt
Fina och väl formulerade funderingar.

2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin