Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Händelse i bårhuset...


LlKTVÄTTAREN!

På det stora länssjukhuset arbetade
en man som liktvättare i sjukhusets
källare - bårhuset. Mannen var van
vid det mesta här i livet, pensionerad
fångvaktare.

Liktvättarens uppgift var kontroll av
kylarna samt att det fixerade numret
fäst vid stortån satt kvar.

När dagens sista box dragits ut pös
och pustade det ur en nyss avliden.
Liktvättaren chockades, det svarta
håret blev grått av skräcken.

Rädslor följer oss ända in döden!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-11-26 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje