Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hej Ewelina!

Hej, hur mår du?
Ledsen?
Neutralt glad?
Tacksam, förväntansfull,
alltid rädd?

Du är alltid lika värdefull i solljus
och gråmulet regn,
därför att du är du.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-11-26 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann