Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisaren

Pekar mot  norr och  söder

med flera riktningar i livet

Gå igjenom stigar som leder bortom landet

Där spelas en visa på kafe om och om igjen

Låt älskas av dagens ljus vänd ansiktet mot fönstret se ut

Värm dina händer framför brasan

njut nuet din dag

Känn ditt hjärta slå 

tiden tickar och går

Gå genom stigar  som leder till ett öppet landskap

Där trädet står kvar och inristat med orden kärleken dör aldrig

på trädstammen så bar enkel

Ty du är så unik.

Genom vägen  korsas pärlemo gnistrande vid slutet av stigen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-26 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP