Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad Mörkret.


-fall-

 

 

 

 

Hösthimlar

                       

 

                         ramlar
                                      allt
                                             närmare,
                                                          

 

spanar bakom levande skuggor i dimmor av saknad.
Mascaran färgar tårar. Bläckdroppar faller –
målar Pollocks på isen där hon ligger.  

 

 

*

 

 
När vildmarken möter sina björkar 
blir han alltid  lika svag. Björksaven 
den ömma sötman i hennes helande 
växtsafter göder en oas; grönska i böjelse.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Gaefke
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-26 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett gråblekt dis vilar över vår tillvaro och så svärtan som lurar och skriver sig i bläck och tårar. Här någonstans blir hon en vår, lusten, en livskraft som förslår. Sista strofen är en dikt i sig. Vilka personliga och uttrycksfulla avtryck dina ord lämnar.
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Gaefke
Fredrik Gaefke