Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindkraftverk på kulturmark, så respektlöst.


Vindblind

 

Besöker ett Vårdkasberg
blickar ut över dess nejd
förr lystes i brasors färg 
signalerade fara vid fejd

via Härnön i Härnösand
spiror runtom inre kärna
varnade när fi gick i land
försvar i il kunde spjärna 

ära mot detta larmsystem
förbytts åt nya invasioner
idag av fläkt med problem
i vindkraftverks rotationer

bullrig miljö blir i öronpina
dess förfulande är bevingat 
malplacerats över vyer fina
uselt politikerbeslut tvingat







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-28 08:13



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Kraftfull och laddad text!
2019-11-28

  Öknens Ros VIP
Vindkraftverk förfulande naturinslag
Tyvärr ett nödvändigt ont
Ström måste vi ha
Helst varenda da'

2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP