Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Känsla utan slutdestination

Så föll mörkret,
över staden,
också ikväll.
Jag andas i lampans skugga,
tom på ord, full av känslor.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-27 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann