Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart tog hårlängdsskalan vägen?


Salong Svål

 

Skulle klippa en polare
i look skulle bli coolare
körde sån klippmaskin
kunde blivit dugligt fin

när jag finputsade dock
Jörgen fick sig en chock
hade då glömt en detalj
skrattet stannade i svalj

blir aldrig en barberare
snarare jobb skalperare
kanske ett nytt yrkesval
friserar hårfager till kal





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-27 20:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
När handen den slinter så
Någon blir flinten då
2019-11-28

  överlevaren VIP
Hårfint värre!
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP