Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Fimbulvinter

 

Bärsärkarna levde om
i strider galet påtända
avkok med svamp som
fick fiendes liv till ända

ulfhednar lite ettrigare
kristenhet ej ville frälsa
Odens selektiva krigare
nya tron vägrade hälsa

fly bort kylan virad i filt
mys och läs Snorres bok
dess verser skaldats vilt
Eddas sagor löper amok





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-29 06:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Spännande och intressant text!
2019-11-29

  Öknens Ros VIP
Böcker som är odödliga.
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP