Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärrad


På insidan



När trasorna faller till
marken blottas

ärren

För andra att beskåda

Naken kan jag vandra
ingen kommer


att se mina



Helena 2019-11-28




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-28 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsidan ses av alla medan sidan ses av bara vissa, de som älskar Dej!
2021-04-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande väl
2019-12-26

    Birgersdotter VIP
De osynliga smärtar mest
2019-11-29

    ej medlem längre
Ärren som inte är synliga för andra kan vara de som är störst. En fin liten dikt i sin sårbarhet!
2019-11-28

  bumerang

Tänk om vi kunde behandla varandra mera varsamt.
Inklusive behandla oss själva
2019-11-28

    Ken Cassel
När kläderna faller hade låtit bättre
För inte går du väl omkring i några
trasor heller, Helena

Kram på dig

Ken
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW