Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemenskap...


FEMTE TALLRIKEN

Adventstider med plockande
och pyntande, planerande
inför juletid.
Duka fram den femte tallriken,
bjud in den ensamme för
samvaro.
Dagen efter aftonen är den
ensamme redan glömd,
ensam i sin egen ensamhet
resten av årets alla dagar.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-11-29 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje