Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alliteration på N

NAGGANDE NAGLAR
NUTIDENS NEON
NAKNA NAPPANDE NAJADER
NAPOLITANSK NARDUSDOFT
NATTENS NÖDBRÖD....!

NUNNORNAS NYCKLAR
NATURVÄNNENS NÄVERKORG
NEDSMUTSADE NEJLIKOR
NIGANDE NITTONÅRING
NOBLESSENS NONCHALANS

NYÅRSNATTENS NÄRGÅNGNA NÖJEN....!





Bunden vers av bohemen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-29 18:48



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ursäkta, det stavas allitteration!
2019-11-30

  Niliboy
Kul grej, mitt efternamn slutat slutar på N, men jag visste inte att det hette
Alliteration, när man skriver allt på N
2019-11-30

  Öknens Ros VIP
Fint med alla ord på N.
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP