Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänd verklighetsuppfattning

Slutenheten har också ett månsken
Lås upp mig och du kommer aldrig att ångra dig
Även om det blivit en lång och mödosam dag
kommer
min röst att vägleda dig
Om du stannar hos mig
i gårdagen

Över öppenheten
finns det väl utstakade leder
Om man ska jämföra vår samvaro med något
är som om också näktergalen
sjöng i gårdagens trädgårdar.




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-30 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson