Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3 29.11.2019


För evigt

Jag fick aldrig se dig
Du fick aldrig chansen

Du tog aldrig några andetag
Jag fick aldrig höra dina ljud

Men ändå älskade jag dig
Men ändå saknar jag dig

Ändå kommer du vara kvar
I mitt hjärta

för evigt.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-30 16:13



Bookmark and Share


    Ken Cassel
för alltid, hade låtigt bättre Daniela
då ingen kan leva för evigt
Men det är klart
I poesi får man formulera sig hur man vill

Kram på dig

Ken

2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I