Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Finns de nå mysigare än en männischa som vråla att hon vill dö, men som man tvinga å leva?” - /Nikanor Teratologen [ur ’Äldreomsorgen i Övre Kågedalen’] .


Pervers politiker

 
 

Dina luggslitna drömmar trillar nerför kinden.
Din uppfläkta hägring är skövlad och torr.
Min kärlek garnerar din gom,
musiken är högljudd och vit.


Jag kommer när du gråter.
Du går när jag är klar.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-30 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
brutal.
2019-12-02

    ej medlem längre
Som att vakna av en känga med stålhätta i ansiktet.
2019-12-01

    Lena Staaf VIP
Hjärtslitande relation.
2019-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en knytnäve mitt i planeten! Starkt och djävligt bra skriftat!
2019-12-01

  alicja lappalainen VIP
algolagni..
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP