Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULBOJKOTTAREN

Jag går som julbojkottare
i takt med mina år
och blir min känslas blottare
ju längre tiden går.
Och inte blir jag flottare
och snällare mot jul,
nej, jag blir allt bigottare
och fulare än ful!

Jag går som fristilsbrottare
mot julens gräl och gris,
mot barn och bingolottare
med krav på klapp och pris.
När helgerna blir hottare
men helgonen blir färre,
är jag en julbespottare
tillsammans med min Herre!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-02 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP