Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvär

Mänskan har besvär,
onöjd med bara begär.

Men liv vill leva,
och nu pågår det hela.

Kort är den stund som du är.




Bunden vers (Tanka) av Nils-Johan Nilsson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-01 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Johan Nilsson