Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu på K!

KATASTROFALA KVINNOÖDEN
KATTERNAS KISSANDE
KRÄMARENS KRUMBUKTER
KRONPRINSESSANS KARISMA
KULTURENS KRUT

KUNGENS KAMP
KARINS KNYPPLANDE
KATARINAS KONTROLL
KOLET KOSTAR
KANTIGA KNÄN...

(Tjo! Det är morgon!)




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-02 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP