Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tavla

mitt i nuet
där ingenting har skett
där ingenting kommer ske

jag såg tre färger
de låg mot varandra
som plåster på plåster
på plåster

mitt i vintern
dök ingenting upp
jag räknade till tre

somliga
berörs inte
av dessa stilla faktum
som att döden ständigt ler
och att tingen alltid är tre

mitt i min handflata
går sträcken in
i varandra
bildar fält
jag inte kan beskriva

mina oljefärger är tysta
mina penslar stilla
jag sträcker ut en duk
spänner den till en canvas

tre fält av färger
som plåster
på plåster
på plåster




Fri vers av ett blått spöke
Läst 376 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2019-12-03 01:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gick på jakt en dag, efter litet olika uttryck, gallerier och ord som talade.
2019-12-04

  Silverstripe
Tre applåder!!!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke