Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintertavla

Det är så vackert nu
Kylan breder ut sig
Snön gnistrar som diamanter
Luften hög och klar
Njuter av vinterns intåg




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-03 08:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Dagar att njuta av!
Bra skrivet.
2019-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt foto till vintervacker dikt!
2019-12-03

  StinaJ VIP
Vacker i både bild och ord.
2019-12-03

  ULJO
Vackert så länge det varar. Kunde få vara så här fint nu till julen
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP