Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


magisk morgon

 

en magisk morgon

när  ljuset äger himlen

solen på väg upp 




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-03 09:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2019-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det är fantastiskt vackert...
2019-12-04

  Marita Ohlquist VIP
En underbar start på dagen!
2019-12-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar text som beskriver "my kind of morning" :) Fotot så vackert
2019-12-04

  Annie b'larsson VIP
En magisk morgon kan vi alla behöva.
Sådana dagar brukar bli bra.

Fin bild.
2019-12-03

    Tor Rut
Fick rysningar så bra detta är.
2019-12-03

  Feliaxel VIP
Jag håller med om det
Morgonen är magisk och vacker
2019-12-03

  ULJO
Så vackert
2019-12-03

    ej medlem längre
Du målar en magisk bild med få ord!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP