Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USCH,VA JAG ÄR RÄDD

Usch, va jag är rädd
att han ska komma
han som med sin lie
slår både vissna
och nyutslagna blommor

Han tycks inte se
vad som är fel eller rätt
utan dömmer
på sitt eget sätt

Därför kan vi aldrig veta
på morronen när vi vaknar
att innan kvällen
vi kanske någon saknar

Så usch, va jag är rädd

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-03 15:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Rädsla mår man inte bra av, man får försöka ta vara på varje ögonblick man har och se det positiva istället...
2019-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Livet hänger på en skör tråd, man vet aldrig när den brister!
2019-12-04

  HelenaW
Ja, det vet vi inget om, tur det.. Fast skrämmande också.
2019-12-04

  ULJO
Om morgondagen vet vi inget, som tur är. Lev i nuet.
2019-12-03

  Feliaxel VIP
Tur att man inte vet vad som händer
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP