Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näring

Som honung,
som vitamin
behöver jag
din näring

Flykternas
tid är förbi
Nu nalkas
en ljuv tid

För oss två...

Aldrig släpper
jag taget
Aldrig låter mig
bedras av jaget

Själen är nu
upptagen
av din skönhet
din kraft

Din närvaro
ger mig mat
Ger mig liv

Som honung,
som sötma
förgyller
du mitt inre






Fri vers av Seasons VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP