Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Du bär
en inre
Kraft

Du är lik
en
oslipad
diamant

Havets
stormar
når dig ej

Du kan
balansera
Livets
smärtor

Visdomen
finns i dig

Tro!




Fri vers av Seasons VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-05 20:23



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Jag som trodde att man trodde på Tor och Oden innan man trodde på Jesus
2019-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
2019-12-06

  Koloristen
Alltså kommer tron av predikan, men predikan i kraft av Kristi ord (Rom.10:17).
2019-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Det där är nonsens, Lidde. Hippieflum.
Det var JESUS som talade om att tron kan förflytta berg. Inte Timothy Leary eller Janis Joplin.
2019-12-06

  Lidde
Spelar ingen roll vad man tror, bara man tror. "Tro kan förflytta berg"..
2019-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Visdomens alla skatter finns i Jesus.
Bor han inte i dig så äger du inte Hans vishet.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP