Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Du led för mig




Livet,
modet,
orken,
viljan,
allting bar du på dina oskyldiga axlar,
jag är dig evigt tacksam med namn i min själ,
med minnen under mina ögonlock,
med en smärta bakom mitt bröstben,
och en blå glädje, en ständigt återkommande sorg,
börjar jag förstå.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-05 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann