Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl XII - Haiku

 

Får ibland ta skit

från både fågel och folk 

krigarkungstaty




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 09:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja spridda skurar.....
2019-12-08

  Öknens Ros VIP
Avigsidorna med att ha varit kung.
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP