Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har







jag har en hand
på mitt huvud
trycker ner det

jag har ett stånd
mot min haka
ett sköte som fängsel

jag har en kropp
ovanpå min
pumpar inuti
trots att jag skriker

nej

jag har sperma
i mitt ansikte och ett hånskratt
"välkommen till stockholm"

jag har ett darr
en skakande bröstkorg

jag har hög puls
hjärtklappning

jag har andnöd

'
jag har en man
en soulmate
jag kommer skrämma bort
förlora
om jag inte
om kroppen inte

får glömma snart









Fri vers av xilenie
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie