Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trons Rike

Hjärtats iver
Längtan driver

Vi bor i
Soluppgångars
land
Där mörkret
ej faller

Tusen stjärnors
Rike
Där skyn blandar
sig med Havet

Ljusets återkomst
Livets fångst




Fri vers av Seasons VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-06 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan Satan uppenbara sig som en ljusets ängel.
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP