Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

 

För dig är allt en lek

Du öppnar dörren, bjuder in

Och han rusar fram

Du stänger den framför näsan på honom

Han vänder om

Du öppnar dörren igen

Ser honom gå

Du ropar 

Han låtsas inte höra dig

Du springer efter, vill leka mer

Leken är slut för min del, säger han 

Du letar efter en ny leksak

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP