Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Handla nu

 

Måste handla nu! tänkte jag

När jag stod i duschen 

Så jag slipper göra det sen

I den värsta julruschen 

 

För fjärde året i rad

Kommer min ekonomi att krascha 

Men det viktigaste är ändå 

Att jag köper en julklapp till Natasja 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-07 11:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra tävlingsbidrag, gillar att den verklighetsförankrade sidan, alltså baksidan av julen får komma till tals. Lycka till!
2019-12-08

  morgonstjärna VIP
Absolut det är det viktigaste Bra där !
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP