Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustrerande situationer.


"SKALKAR".

Kvinnan skalkar min person, ringer,
e-postar, står utanför dörren och
skriker fascist, även på ICA i kassan
skriker hon fascist jävel, kunderna
vänder sig mot mig, skakar på sina
huvuden.

Sökte kvinnojouren för råd, hjälp.
Du är inte kvinna så vänd dig till
polismyndigheten svarade de.
Kanske om jag varit kvinna vore
saken i ett annat läge.
Kvinnan är marxist, arma varelse.

Min julklapp till kvinnan blir ett
enkelt ting; Menstratt från Kina!
Används med fördel bak så det för
oljud vid släppta maggaser.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-12-07 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje